Reuters: Εκτός κυβέρνησης ο Λαφαζάνης σύντομα - iefimerida.gr

Reuters: Εκτός κυβέρνησης ο Λαφαζάνης σύντομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Αριστερός υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα βγει εκτός κυβέρνησης, ενδεχομένως ακόμη και αύριο, μεταδίδει το Reuters.

Σχολιάζοντας η Telegraph το σχετικό δημοσίευμα του Reuters παραθέτει το χρονικό της ψηφοφορίας της προηγούμενης Παρασκευής στη Βουλή.

«Ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος ηγείται της άκρας Αριστεράς φατρίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε παρών στην ψηφοφορία για το πακέτο λιτότητας του Τσίπρα. Η αναχώρησή του από την κυβέρνηση είναι ένα σαφές μήνυμα μετάβασης σε μια πιο μετριοπαθή κυβέρνηση συνασπισμού την οποία ο Τσίπρας δέχεται πιέσεις να υλοποιήσει για να πάρει η Ελλάδα ένα νέο πρόγραμμα. Ο Λαφαζάνης ο οποίος έχει σχέσεις με τη Μόσχα, έχει ωθήσει την Ελλάδα να υπογράψει μια συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου με την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν και ζήτησε να μην παραδοθούν στους δανειστές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ