Ερχεται νέα Task Force στην Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Ερχεται νέα Task Force στην Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas/SOOC
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

«Δεν εμπιστεύονται την ελληνική Διοίκηση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που θα συμφωνηθούν» αναφέρουν στο iefimerida Κοινοτικές πηγές.

Μάλιστα επισημαίνουν ότι αυτή είναι στην πραγματικότητα η μεγάλη ανησυχία των Ευρωπαίων, πέρα από τις ενστάσεις και τις διαφοροποιήσεις έναντι των κυβερνητικών χειρισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να στήσουν ένα Μηχανισμό τύπου Task Force, ο οποίος δεν θα έχει, όμως, συμβουλευτικό ρόλο όπως η Ομάδα του Χ. Ράιχενμπαχ, αλλά αποφασιστικές αρμοδιότητες.

«Δεν θέλουν να φανεί ότι η Ελλάδα καθίσταται προτεκτοράτο αλλά από την άλλη θέλουν να εξασφαλίσουν τη χρηστή υλοποίηση όσων συμφωνηθούν», τονίζουν οι ίδιες Κοινοτικές πηγές, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει πολλές επιλογές αν επιθυμεί νέα χρηματοδοτική βοήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ task force μεταρρυθμίσεις έλεγχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ