Βενιζέλος: Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στο Mega πως «αν δεν υπήρχε ένα χαμένο πεντάμηνο, η αμηχανία, η σκοπιμότητα, τα λάθη, δεν θα τολμούσε να θέσει κανείς στο τραπέζι τέτοιες ιδέες, όπως αυτή που διέρρευσε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών υπογραμμίζοντας,παράλληλα,ότι δεν γνωρίζει αν τέθηκαν από τον κ. Σόιμπλε».

Υποστήριξε την ανάγκη να κλείσει η συμφωνία στις Βρυξέλλες λέγοντας ότι «από τη στιγμή που η Βουλή προσυπογράφει, πρέπει να κλείσει η συμφωνία και πώς οι εταίροι δεν μπορούν να προβάλουν τώρα νέες αξιώσεις» αναγνωρίζοντας, ωστόσο, οτι τα πράγματα είναι δύσκολα. Για τα δεδομένα που προκύπτουν για την κυβέρνηση μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει πολιτικά και δεοντολογικά τη δεδηλωμένη», προσθέτοντας πως «τυπικά έχει την εμπιστοσύνη Βουλής», αλλά αναγνώρισε πως «υπάρχει πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Βενιζέλος κανάλι δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ