Ανασχηματισμό και παραιτήσεις βουλευτών βλέπει ο Γιώργος Σταθάκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανασχηματισμό και παραιτήσεις βουλευτών βλέπει ο Γιώργος Σταθάκης [βίντεο]

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανασχηματισμό και παραιτήσεις βουλευτών έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Μιλώντας στο Mega ο κ.Σταθάκης υποστήριξε πως «λογικά θα υπάρξουν κάποιες αντικαταστάσεις υπουργών».

Μάλιστα ερωτηθείς για της «απώλειες» του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία της Παρασκευής ο υπουργός ανέφερε «θα υπέβαλα την παραίτησή μου και θα παρέδιδα την έδρα μου εάν διαφωνούσα με την κυβέρνηση» και παράλληλα πρόσθεσε «εάν ένας βουλευτής σε ένα αριστερό κόμμα αν διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης, να παραιτηθεί».

Ο κ.Σταθάκης αναφέρθηκε και στους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη, οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν από τη θέση της κυβέρνησης και δεν έδωσαν με την ψήφο τους την εξουσιοδότηση στον Αλέξη Τσίπρα για να διαπραγματευτεί συμφωνία. «Υπόθεση του πρωθυπουργού το τι θα κάνει με τους Π. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα πως θα γίνουν συζητήσεις και για την Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τα εμπόδια που έβαλε χθες στην κυβέρνηση με την εμμονή στις διαδικασίες που είχε ως αποτέλεσμα η ψηφοφορία να πάει μετά της 3 τα ξημερώματα. «Το τι θα κάνει η κα Κωνσταντοπούλου είναι θέμα του πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις» είπε ο κ.Σταθάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ