O υπέροχος κήπος της Ράνιας Θρασκιά [εικόνα] - iefimerida.gr

O υπέροχος κήπος της Ράνιας Θρασκιά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ράνια Θρασκιά τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση αλλά έχει ρίξει το βάρος στην οικογένειά της και στις σπουδές της στην ψυχολογία.

Σήμερα περνάει οικογενειακές στιγμές σπίτι της και «ανέβασε» μια φωτογραφία από τον κήπο της που είναι πραγματικά αξιοζήλευτος.

O υπέροχος κήπος της Ράνιας Θρασκιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το όνομά της ακούστηκε πολύ έντονα και για το κανάλι Ε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά εκείνη προτίμησε τον παράδεισο του σπιτιού της.
Παρόλο που απείχε τηλεοπτικά, ποτέ δεν έμεινε χωρίς δουλειά. Καταρχήν έγραψε το βιβλίο της, έχει το blog της «Κοιτάω μπροστά» στο www.paidorama.com. Έκανε εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ifeelkid, η οποία προσωρινά σταμάτησε, και μάλλον θα επιστρέψει μέσω συμβατικού ραδιοφώνου. Και μέσα σε όλα αυτά, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία το Σεπτέμβριο.

O υπέροχος κήπος της Ράνιας Θρασκιά [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Η Ράνια Θρασκιά είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Φωτόπουλο και έχουν δύο παιδιά:

O υπέροχος κήπος της Ράνιας Θρασκιά [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράνια Θρασκιά κήπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ