Liberation: Υπεύθυνος πολιτικός ο Τσίπρας, επέλεξε το εθνικό συμφέρον - iefimerida.gr

Liberation: Υπεύθυνος πολιτικός ο Τσίπρας, επέλεξε το εθνικό συμφέρον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, ο διευθυντής της εφημερίδας Λορέν Ζοφρέν, γράφει ότι ως «υπεύθυνος πολιτικός άνδρας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τελικά ανάμεσα στη φωτιά και το εθνικό συμφέρον».

Στο πρωτοσέλιδο της Liberation βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, με την γαλλική εφημερίδα να αναρωτιέται: «Είχε ο Τσίπρας δυνατότητα επιλογής»;

Ο Λορέν Ζοφρέν, με αναφορά ελληνική μυθολογία, αναρωτιέται:

«Τι μούτρα θα κάνουν οι μικρές Κασσάνδρες και οι πωλητές κοπανιστού αέρα, εάν τελικά υπογραφεί η διαφαινόμενη συμφωνία;»

Τέλος, σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Αυτές τις τελευταίες μέρες, ο Tύπος της δεξιάς είχε καταληφθεί από οξεία «γκρεξίτιδα» ( grexite), γιατί πίστευαν ότι θα μπορούσαν να στείλουν τον Μυρμιδόνα Τσίπρα πέρα από τον Αχέροντα και να μείνουν έτσι μεταξύ τους μέσα σε μια εγωιστική Ευρώπη.

Και η αριστερά όμως βαυκαλιζόταν με αντίστοιχες ψευδαισθήσεις, πιστεύοντας ότι η ρητορική της αντιπαλότητας θα ήταν αρκετή για να μετατρέψει σε πρόβατο τον γερμανικό Μινώταυρο».

Liberation: Υπεύθυνος πολιτικός ο Τσίπρας, επέλεξε το εθνικό συμφέρον | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ