Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσάς τους Κριούς το τριήμερο αυτό θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, ενώ τα οικογενειακά σας θέματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσοι έχετε γεννηθεί από την 1η Απριλίου και μετά βρίσκεστε σε μια κατάσταση έντασης, ενώ όσοι είστε γεννημένοι από τις 10 Απριλίου καιμετά θα πρέπει να προσέχετε κάποιες οικογενειακές ή μη καταστάσεις που σας απασχολούν. Ενώ τα πράγματα μέχρι τώρα έδειχναν να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, ειδικά την Κυριακή και την Δευτέρα προσέξτε οικογενειακά θέματα, προσέξτε τις επαφές σας με τααντρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Ο Δίας όμως ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι μετά τις 13 Απριλίου.

Ταύρος
Ταύροι μου, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, το τριήμερο αυτό σας ανήκει! Θα ασχοληθείτε τώρα με τα πολύ προσωπικά σας θέματα ενώ θα έχετε μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις που θα είναι πολύ σημαντικές! Την Κυριακή ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε, ίσως αλλάξουν τα σχέδιά σας, ενώ τα οικογενειακά σας θέματα σας απασχολούν ιδιαίτερα. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ειδικά μετά τις 19 Μαΐου, υπάρχει μεγάλη ένταση η οποία μπορεί να σας πιέσει σημαντικά.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου, με την Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο να βρίσκεται στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο ίσως να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα, ενώ την Κυριακή που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο θα αισθάνεστε μια ανησυχία, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τον Μάιο. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται για όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Βέβαια, ένα θέμα εργασίας ή υγείας σας απασχολεί ιδιαίτερα.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους τα πράγματα είναι πολύ σημαντικά αυτές τις ημέρες, με τους φίλους σας την Παρασκευή και το Σάββατο να βρίσκονται κοντά σας, όσοι όμως έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες (11 ως 13 Ιουλίου), να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή κάποιες ανατροπές. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει δυναμικούς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου, δεν παύουν όμως και κάποιες αλλαγές που συμβαίνουν να σας απασχολούν. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται. Την Κυριακή ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, ενώ από την Δευτέρα μπορεί να υπάρξουν περίεργες εξελίξεις.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, προσέχετε όμως τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες, καθώς τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν κυρίως από την Κυριακή και μετά. Η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Όμως, για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή ή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί από τις 19 Αυγούστουκαι μετά, η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας δεκαήμερο μπορεί να φέρει τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κυρίως από Δευτέρα και μετά. Προσοχή λοιπόν.

Παρθένος
Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς τους Παρθένους, δίνοντας σας την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ενώ οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Οι αγωνίες ωστόσο δεν λείπουν! Όσοι έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο προσέχετε την Κυριακή κάποιες σημαντικές καταστάσεις που θα δημιουργηθούν, ενδεχομένως με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να υπάρξει κάποιο αδιέξοδο. Βεβαίως την επόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη προετοιμάζει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο δικό σας ζώδιο κάτι που θα σας ευνοήσει, μην αναμίξετε όμως τους φίλους σας με τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς οι ημέρες αυτές είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει και αρκετή ένταση, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου. Αν έχετε γενέθλια γύρω στις 14 Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα την Δευτέρα, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή, μια αλλαγή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας.Εσείς πάλι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ευνοείστε γενικότερα, την Τρίτη όμως μπορεί να υπάρξει ένα γεγονός (θα το αναλύσουμε τότε) το οποίο θα σας στεναχωρήσει.

Σκορπιός
Εσάς τους Σκορπιούς η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ ευνοούνται τα σχέδια για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις όσων έχετε γεννηθεί στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Όμως, μετά την Κυριακή και περισσότερο μετά την Δευτέρα, ο Ουρανός ανατρέπει τα σχέδια και τις σκέψεις που κάνετε για ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Κάποια αιφνίδια γεγονότα θα υπάρξουν για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Νοεμβρίου να πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αρχές της εβδομάδας.

Τοξότης
Τοξότες μου ένα εργασιακό ζήτημα βρίσκεται στις σκέψεις σας, ενώ κάποια οικονομικά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Ο Δίας ευνοεί μεν ακόμη όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, η ερχόμενη όμως εβδομάδα μπορεί κάτι να αλλάξει σε αυτό.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρνει ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, ίσως την απόκτηση ενός παιδιού, έναν έρωτας ή γενικότερα κάποιες συναισθηματικές επαφές, ο Άρης όμως απέναντί σας ίσως δημιουργήσει ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Όσοι όμως είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Ιανουαρίου είστε αυτοί που από την Δευτέρα και μετά θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο, με ένα οικογενειακό θέμα να σας απασχολήσει άμεσα.

Υδροχόος
Την Παρασκευή και το Σάββατο ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για εσάς τους Υδροχόους ενώ το τέλος της εβδομάδας μπορεί να ανατρέψει πολλά στον χώρο της εργασίας σας ή στον τομέα της υγείας σας. Προσοχή λοιπόν. Την Κυριακή, το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσοχή όμως στις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύεςτις ημέρες αυτές θα έχετε ευχάριστες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, όσοι όμως είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί την Κυριακή, ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή στα σχέδιά σας. Επίσης την Κυριακή μπορεί τα παιδιά ή ο σύντροφός σας να είναι για εσάς πηγή ανησυχίας και αγωνίας. Προσέχετε τόσο την υγεία τους, όσο και την δική σας. Ο Ήλιος και ο Άρης στον Καρκίνο σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν λείπουν όμως και τα απρόοπτα.provlepseis/ihtheis#sthash.aS6Ztyoz.dpuf

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ