Τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ στην Ντνίπρο – Εδειξε έτοιμος ενόψει Europa League - iefimerida.gr

Τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ στην Ντνίπρο – Εδειξε έτοιμος ενόψει Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εμφάνιση έτοιμης και «δεμένης» ομάδας ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-1 την Ντνίπρο στην πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο για τους παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ, που ανταποκρίθηκαν άψογα τόσο στα επιθετικά όσο και στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Η δικαίωση για την εικόνα ήρθε στο 32ο λεπτό, όταν ο Λούκας με κοντινό σουτ νίκησε –έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με… φόρα και στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, που βρήκαν δίχτυα με εξαιρετική κεφαλιά του Χαρίση (52’), αυτή την φορά από στημένη φάση απ’ τα πόδια του Κάτσε. Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε το… βιολί του κι έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον τρομερό Μυστακίδη (68’). Ο… μεγαλόκαρδος ΠΑΟΚ δέχτηκε να μην αποβληθεί ο γκολκίπερ των Ουκρανών, ενώ είχε και δοκάρι με τον Τζαβέλλα, πριν ο Ρικάρντο Κόστα γράψει το 4-0 με κεφαλιά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάλινιτς στο φινάλε.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Κίτσιου (59’ Σκόνδρας), Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (46΄ Χαρίσης), Κάτσε (66’ Μάρτενς), Πέλκας, Μακ (59’ Σαλπιγγιδης), Περέιρα (66’ Μυστακίδης), Λούκας (59’ Κοροβέσης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ντινπρο Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ