Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ταινία «η εκδίκηση της ξανθιάς» η Ρις Γουίδερσπουν ενσαρκώνει την Ελ Γούντ, μία εντυπωσιακή ξανθιά που προσπαθώντας να ανατρέψει τις φήμες που τη θέλουν αφελή, γράφεται στη Νομική. Στα βήματα αυτού του χαρακτήρα βαδίζει η Βρετανή Λόρα Κόλινς που τέλειωσε τη Νομική και σκοπεύει να γίνει Μις Βρετανία.

Η 22χρονη από το Μπόλτον του Μάντσεστερ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ντάρχαμ τα τελευταία χρόνια με πτυχίο νομικής και σήμερα εργάζεται ως φορολογικός σύμβουλος.

Ομως η εκπαιδευόμενη έχει κι άλλες βλέψεις, αφού εκτός από την εργασία πλήρους απασχόλησης και το μεταπτυχιακό της, παράλληλα σαρώνει τους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού το Μάρτιο στέφθηκε Μις Μπόλτον και Μπέρι, ενώ στοχεύει και στον τίτλο της Μις Αγγλίας.

«Μεγαλώνοντας ήθελα πάντα μια δουλειά γραφείου ώστε να κουβαλάω χαρτοφύλακα. Πάντα έλεγα ότι είμαι σαν την “Εκδίκηση της Ξανθιάς” αν και είμαι λιγότερο δημοφιλής από την Ελ Γουντς» δηλώνει η ίδια.

Η Κόλινς άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς πριν από δύο χρόνια και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της Μις Αγγλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ελπίζοντας να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Θα διαγωνιστεί με άλλες 49 άλλες βασίλισσες ομορφιάς από όλη τη χώρα και θα λάβει μέρος σε 10 προκριματικούς γύρους για να στεφθεί Μις Αγγλία 2015.

Αλλά η Μις Κόλινς μοιράζει το χρόνο της στον επί 7 χρόνια φίλο της Ράιαν Κίγκαν, στη δουλειά της και στο διάβασμα που ελπίζει ότι θα τη βοηθήσει να εξασφαλίσει μια σύμβαση με ένα δικηγορικό γραφείο στο μέλλον.

Οπως παραδέχεται «Είμαι η πρώτη στην οικογένειά μου που πάει στο κολέγιο. Νομίζω ότι θα έχω τις καλύτερες επιδόσεις στον τελικό του διαγωνισμού, στη συνέντευξη, γιατί έχω πολλά να πω και είμαι πολύ καλή ομιλητής»

Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η αληθινή εκδίκηση της ξανθιάς: Απόφοιτη νομικής φιλοδοξεί να γίνει η νέα Μις Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ