Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές - iefimerida.gr

Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση είχε στείλει, εγκαίρως, τις προτάσεις της στους Θεσμούς, για το πακέτο μέτρων που απαιτούνταν για το νέο δάνειο από τον ESM και το ενδιαφέρον είχε στραφεί στη διαδικασία που θα ακολουθούνταν στη βουλή, σήμανε ο... συναγερμός από τις Βρυξέλλες.

Οπως αποκαλύφθηκε, η κυβέρνηση είχε στείλει τις προτάσεις χωρίς υπογραφές. Γεγονός το οποίο «κάρφωσε» ο επικεφαλής του γραφείου του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Χρειάζονται υπογεγραμμένες επιστολές», ήταν το αινιγματικό tweet του Μάρτιν Σελμάιρ και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν να πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις.

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο τον ρωτούσαν αν αναφέρεται στις ελληνικές προτάσεις και τι εννοεί, αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Τελικά, περίπου 40 λεπτά αργότερα, έληξε ο... συναγερμός. «Τώρα παραλήφθησαν. Υπογεγραμμένες. Οι τρεις Θεσμοί τώρα θα τις αξιολογήσουν», ήταν η επόμενη ανάρτηση του Σελμάιρ στο Twitter. Οπως φαίνεται, η ελληνική πλευρά ξαναέστειλε τα απαραίτητα έγγραφα, αυτή τη φορά με υπογραφές.

Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές  | iefimerida.gr 0

Ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης για το θέμα έγραψε «Αν ερμηνεύουμε σωστά το tweet του Διευθυντού του κ. Γιουνκέρ, τότε στείλαμε ανυπόγραφες τις προτάσεις μας...Μά είναι δυνατόν;» και λίγο αργότερα όταν εστάλησαν με υπογραφές έγραψε πάλι «Τώρα ο @MartinSelmayr επιβεβαιώνει ότι τις ξαναέστειλαν υπογεγραμμένες...ούτε στο 15μελες δεν κάνουν τόσες μαζεμένες γκάφες! Έλεος Αλέξη!».

Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές  | iefimerida.gr 1
Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές  | iefimerida.gr 2

Τέλος, ο Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επίσης για το ίδιο ζήτημα έγραψε στο Twitter «Τελικά την ξαναέστειλαν με υπογραφή! Έλεος!».

Εστειλαν τις προτάσεις χωρίς υπογραφές  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ