Η βασίλισσα της πασαρέλας Κέιτ Μος γυμνή ξανά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα της πασαρέλας Κέιτ Μος γυμνή ξανά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρατώντας μόνο μια πετσέτα η βασίλισσα του μόντελινγκ, η λαμπερή Κέιτ Μος φωτογραφίζεται γυμνή για την εταιρεία καλλυντικών Rimmel.

Η βασίλισσα της πασαρέλας Κέιτ Μος γυμνή ξανά [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η 41χρονη Κειτ πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ επεκτείνει τα επιχειρηματικά της σχέδια και αυτήν τη φορά συνεργάζεται με την εταιρεία καλλυντικών Rimmel.

Το διάσημο μοντέλο σχεδίασε μια σειρά καλλυντικών που περιλαμβάνει make-up, βερνίκια και κραγιόν που φέρουν τη δική της υπογραφή.

Η βασίλισσα της πασαρέλας Κέιτ Μος γυμνή ξανά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Ο στόχος μου είναι κάθε κορίτσι να νιώθει υπέροχα με το δέρμα της και να βρει την απόχρωση που της ταιριάζει. Το make-up είναι ένα παιχνίδι με το οποίο μπορείς να πειραματιστείς είτε θέλεις να έχεις φυσικό λοοκ είτε βγαίνεις στο κόκκινο χαλί» δήλωσε η Κειτ και πρόσθεσε:«Εχω σχεδιάσει μια τέλεια παλέτα με φυσικές αποχρώσεις που θα καλύψει όλες τις ανάγκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μος επιχειρηματίας καλλυντικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ