Reuters: Ο Παπανδρέου θα προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας - iefimerida.gr

Reuters: Ο Παπανδρέου θα προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοσιεύματα για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρεται με σημερινό του άρθρο το πρακτορείο Reuters, πράγμα που διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το Reuters, που αναμεταδίδει δημοσίευμα στην Ημερησία, ο κ. Παπανδρέου πρόκειται να προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας ώστε να βγει η χώρα από την κρίση χρέους. Ωστόσο, το δημοσίευμα διέψευσε στο ίδιο το πρακτορείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, λεοντας ότι δεν είναι αλήθεια.

Το πρακτορείο πάντως υπενθυμίζει την πρόταση που είχε κάνει τον Ιούνιο ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση για τα νέα μέτρα, πράγμα που απέρριψε ο κ. Σαμαράς.

Το δημοσίευμα (στο Reuters) καταλήγει με το κρίσιμο ραντεβού των ευρωπαίων ηγετών στις 17-18 Οκτωβρίου προκειμένου να αναθεωρήσουν τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου, πιθανώς με μεγαλύτερο του 21% κούρεμα στο ελληνικό χρέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ