Λαβρόφ (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη - iefimerida.gr

Λαβρόφ (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ απορρίπτει κάθε πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της.

Συγκεκριμένα, με σημερινές του δηλώσεις εξήγησε πως: «Αντίθετα με τις εικασίες σε ορισμένα Media, δεν μας ενδιαφέρει να ρίξουμε λάδι σ' αυτή τη φωτιά», τόνισε.

«Η θέση μας έχει ήδη δηλωθεί επανειλημμένως από τον Ρώσο πρόεδρο. Η θέση μας είναι ότι μας ενδιαφέρει να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους», σημείωσε.

Συμπλήρωσε πως έχουν γίνει προσπάθειες να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι «κάθεται και τρίβει τα χέρια της, παρακολουθώντας τη διένεξη που έχει η Ελλάδα με τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο». «Αυτό δεν ισχύει, είναι μια στρέβλωση της θέσης μας, των συμφερόντων μας. μας ενδιαφέρει μια ισχυρή, λειτουργική Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αναπτύσσεται οικονομικά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεργκεί Λάβροφ Ευρωζώνη δανειστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ