Ερανο απάτη στο όνομα του «Χαμόγελου του παιδιού» καταγγέλλει ο οργανισμός - iefimerida.gr

Ερανο απάτη στο όνομα του «Χαμόγελου του παιδιού» καταγγέλλει ο οργανισμός

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα και τη δράση του «Χαμόγελου του παιδιού» προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κάποιοι, κάνοντας έρανο- απάτη.

Ο οργανισμός κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε από υποστηρικτές του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σχετικά με εράνους που κάνουν σε καφετέριες πωλήτριες των περιοδικών του συλλόγου «Αγώνας για το παιδί», αναφέροντας ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο οργανισμός, προκειμένου να υπάρχει νομική κάλυψη, έκαναν- εν αγνοία του «Χαμόγελου του παιδιού»- τραπεζική κατάθεση 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του οργανισμού, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώνει το σύνολο του ποσού που έχουν εισπράξει πανελλαδικά, χρησιμοποιώντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο οργανισμός διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη συγκεκριμένη ενέργεια και έχει προβεί στις ενδεδειγμένες νομικές πράξεις, μεταξύ των οποίων σε κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Τονίζει δε, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του, γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του.

Για αυτούς τους λόγους το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά, να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον οργανισμό, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαμόγελο Του Παιδιού έρανος απάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ