Ο Μεϊμαράκης έβγαλε παρατσούκλι στον Τσίπρα - Τον αποκαλεί «ο χαρούμενος» - iefimerida.gr

Ο Μεϊμαράκης έβγαλε παρατσούκλι στον Τσίπρα - Τον αποκαλεί «ο χαρούμενος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χαμόγελο που ήταν ζωγραφισμένο φαρδύ πλατύ στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σύνοδο Κορυφής, όπου οι εταίροι τού έθεσαν το τελεσίγραφο Μνημόνιο ή Grexit, δεν έμεινε από κανέναν ασχολίαστο. Ούτε από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος απέφυγε να αναφέρει έστω και μία φορά το όνομα του πρωθυπουργού. Οσες φορές αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα δεν είπε το όνομά του. Τον αποκαλούσε συνεχώς... «χαρούμενο».

Μάλιστα αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που τον κάνει να χαμογελάει συνεχώς και αν θα μπορούσε να ενημερώσει σχετικά και τον ελληνικό λαό, ενώ σε άλλη του δήλωση επισήμανε:

«Να μην σκέφτεται το Κούγκι. Να μην μας πάει στο διχασμό. Αν βγούμε από το ευρώ, δεν έχει επιστροφή. Αυτό ήταν το μήνυμα από την Σύνοδο που προγραμματίστηκε για την επόμενη Κυριακή και αυτό μόνον ο “χαρούμενος” δεν το κατάλαβε»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ