Μοσκοβισί: Να μη γυρίσουμε την πλάτη στην Ελλάδα -Η πόρτα είναι ανοιχτή - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Να μη γυρίσουμε την πλάτη στην Ελλάδα -Η πόρτα είναι ανοιχτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και την ύστατη στιγμή, ο Πιερ Μοσκοβισί προσπαθεί να κρατήσει ένα βαθμό αισιοδοξίας για τις πιθανότητες παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Με σημερινές του δηλώσεις, ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ τόνισε πως η Ευρώπη δεν πρέπει να γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα και ότι μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία έως την Κυριακή που έχει οριστεί ως η τελευταία διορία για να υπάρξει συμφωνία.

«Η πόρτα της Κομισιόν παραμένει ανοιχτή για να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα. Συνεχίζω να λέω πως είναι δυνατή μια συμφωνία – είναι απαραίτητη. Πρέπει να αποφευχθεί το Grexit. Πάντως, η μπάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Ελλάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η παραμονή στην Ευρωζώνη προϋποθέτει ευθύνη, αλλά και αλληλεγγύη. Αν επιτευχθεί συμφωνία, η ΕΕ θα προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα για την ανάσχεση της τωρινής κατάστασης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί grexit Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ