Financial Times: Η Ελλάδα τεστάρει την υπομονή των εταίρων - iefimerida.gr

Financial Times: Η Ελλάδα τεστάρει την υπομονή των εταίρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρωτοσέλιδο των Financial Times βρίσκεται ξανά η χώρας μετά και τη Σύνοδο Κορυφής με τίτλο «Η Ελλάδα τεστάρει την υπομονή στο νέο πρόγραμμα βοήθειας».

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας κάνει λόγο για «τελεσίγραφο -από τους Ευρωπαίους ηγέτες στον Αλέξη Τσίπρα- πέντε ημερών μέχρις ότου να καταλήξουν σε μια συμφωνία με για να αποφευχθεί η χρεοκοπία και η κατάρρευση».

Στο άρθρο τονίζεται μάλιστα πως την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νέα Σύνοδος Κορυφής στην οποία θα συμμετέχουν και οι 28 ηγέτες των κρατών-μελών της Ένωσης, ενώ αναφέρει πως για πρώτη φορά μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν τόσο σκληρή γλώσσα για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί.

Τέλος υπογραμμίζει πως στις δηλώσεις τους λίγες ημέρες έπειτα από την επικράτηση του «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα οι ηγέτες της ΕΕ προειδοποίησαν την Ελλάδα ότι ένα νέο πρόγραμμα για την χώρα θα απαιτούσε την υιοθέτηση σκληρών μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύνοδος Κορυφής Financial Times τελεσίγραφο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ