H φωτογραφία-μήνυμα για τις διαπραγματευσεις: Η ελπίδα πάνω από την Κομισιόν [εικόνα] - iefimerida.gr

H φωτογραφία-μήνυμα για τις διαπραγματευσεις: Η ελπίδα πάνω από την Κομισιόν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες βρίσκονται σε οριακό σημείο με τη Σύνοδο Κορυφής, ωστόσο η πλευρά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φαίνεται αρκετά αισιόδοξη.

Μάλιστα, ο συνεργάτης του προέδρου της Κομισιόν Μάρτιν Σελμάγιερ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με ουράνιο τόξο πάνω από το κτίριο της Κομισιόν αναφέροντας «Η ελπίδα πάνω από το Justus Lipsius (το κτίριο της Κομισιόν)».

H φωτογραφία-μήνυμα για τις διαπραγματευσεις: Η ελπίδα πάνω από την Κομισιόν [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς «ανέβασε» μια φωτογραφία στο Twitter με σκοτεινό ουρανό από την πόλη αναφέροντας «Η σκοτεινότερη ώρα πριν αυγή» και δείχνοντας με τον δικό του τρόπο ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μάλιστα twittαρε τόσο την φωτογραφία με το ουράνιο τόξο πάνω από την Κομισιόν του Σελμάγιερ, αλλά και του Τζιμι Τζαμάρ με το ίδιο ουράνιο τόξο ανάμεσα σε δέντρα και γράφοντας «Τώρα στις Βρυξέλλες. Ενα ουράνιο τόξο. Ενα σημάδι, ένας οιωνός, μία ελπίδα;».

Ο κ.Σχοινάς μάλιστα ανέφερε «Ενα θετικό σημάδι. Και οι δύο εμπνεύστηκαν από το ίδιο».

H φωτογραφία-μήνυμα για τις διαπραγματευσεις: Η ελπίδα πάνω από την Κομισιόν [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Γιούνκερ διαπραγματεύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ