The Conspirator: Η νέα ταινία του Redford ξύνει πληγές της αμερικανικής ιστορίας. - iefimerida.gr

The Conspirator: Η νέα ταινία του Redford ξύνει πληγές της αμερικανικής ιστορίας.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία μιλά για μια ομάδα Αμερικανών που σχεδίαζαν τις δολοφονίες του προέδρου της Αμερικής Lincoln και του αντιπροέδρου Johnson

Πρόκειται για την πρώτη ταινία της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής The American Film Company του Joe Ricketts που δεν το κρύβει ότι σκοπεύει με τις ταινίες του να ταράξει τα νερά της Αμερικής και να κάνει τους θεατές του να προβληματιστούν «για ιστορίες που νομίζουν ότι τις ξέρουν». Ήδη σε δημοσίευμα των New York Times γίνονται οι πρώτες συγκρίσεις της συνωμοσίας αυτής που παρακολουθεί η νέα ταινία, με τα όσα συνέβησαν στην σύγχρονη αμερικανική ιστορία και συγκεκριμένα την 11η Σεπτεμβρίου.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Robert Redford , ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Robin Right, τον James McAvoy και τον Kevin Kline.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ