«Κλαίνε» οι ξένοι δημοσιογράφοι για τη νέα Σύνοδο της Κυριακής [εικόνες] - iefimerida.gr

«Κλαίνε» οι ξένοι δημοσιογράφοι για τη νέα Σύνοδο της Κυριακής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... κατάθλιψη έπεσαν οι ξένοι ανταποκριτές στις Βρυξέλλες, όταν διαπίστωσαν ότι πιθανότατα δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τις ελληνικές διαπραγματεύσεις.

«Κλαίνε» οι ξένοι δημοσιογράφοι για τη νέα Σύνοδο της Κυριακής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αρχικά, ο Πίτερ Σπίγκελ έγραψε στο Twitter ότι μαθαίνει πως θα υπάρξει νέα Σύνοδος Κορυφής, την Κυριακή. Λίγο αργότερα, έκανε μία... τρομακτική ανακάλυψη. «Μόλις πρόσεξα ότι η διαπίστευσή μου για τη Σύνοδο δεν έχει τη σημερινή ημερομηνία. Λέει ''Ιούλιος 2015''. Κακό σημάδι; Ο μήνας των Συνόδων;», έγραψε ο ανταποκριτής των Financial Times.

«Κλαίνε» οι ξένοι δημοσιογράφοι για τη νέα Σύνοδο της Κυριακής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά από λίγα λεπτά, ήρθε η επιβεβαίωση από τον Μπρούνο Γουότερφιλντ, που σοκαρισμένος- και βρίζοντας- ανάρτησε στο Twitter τη φωτογραφία της διαπίστευσής του, η οποία πράγματι είναι για όλο τον Ιούλιο.

«Καταστροφικά νέα για όσους καλύπτουν live το ελληνικό ζήτημα, σε όλο τον κόσμο. Οι ηγέτες της ευρωζώνης μπορεί να έχουν νέα Σύνοδο την Κυριακή», έγραψε στο ίδιο πνεύμα η Telegraph στη Live ενημέρωση, στην ιστοσελίδα της.

Τον ίδιο... ενθουσιασμό είχε και ο Guardian. «Ετοιμαστείτε να ακυρώσετε τα πλάνα σας για το σαββατοκύριακο (πάλι)», έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνοδος Πίτερ Σπίγκελ Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ