Μαξίμου: Το Eurogroup δεν είχε σκοπό να πάρει αποφάσεις αλλά να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Μαξίμου: Το Eurogroup δεν είχε σκοπό να πάρει αποφάσεις αλλά να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το σημερινό Eurogroup δεν είχε σκοπό να πάρει αποφάσεις, αλλά να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής» υποστηρίζει τώρα το μέγαρο Μαξίμου.

Σε άτυπη ενημέρωση εξηγεί γιατί δεν προσήλθε στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών με προτάσεις, υποστηρίζοντας πως τις είχε καταθέσει από την προηγούμενη Τρίτη και πως αυτές παραμένουν στο τραπέζι.

«Η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει προτάσεις από την προηγούμενη Τρίτη, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι με ορισμένες βελτιώσεις. Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν τις μεταρρυθμίσεις, τη χρηματοδότηση, το επενδυτικό πρόγραμμα καθώς και τη ρύθμιση του χρέους» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Το Μαξίμου καταλήγει αναφέροντας πως «οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα συζητηθούν σήμερα και αύριο, ώστε, σύντομα, να κλείσει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία με βάση και την εντολή του δημοψηφίσματος. Συμφωνία που, παράλληλα, θα αποκαθιστά τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ