Η ΑΕΚ πούλησε σε δύο ημέρες 200 διαρκείας – Στις 16 Αυγούστου με Ιντερ - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ πούλησε σε δύο ημέρες 200 διαρκείας – Στις 16 Αυγούστου με Ιντερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατάσταση στην Ελλάδα να είναι αβέβαιη, με τις τράπεζες κλειστές από την περασμένη εβδομάδα και τα ΑΤΜ να βγάζουν μόλις 60 ευρώ, ο κόσμος της ΑΕΚ κατάφερε να κάνει πάλι την διαφορά.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα σε δύο ημέρες (Δευτέρα – Τρίτη) διέθεσε 200 εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς της, δείγμα ότι υπάρχει δίψα να στηριχθεί η επιστροφή στην Super League.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι αν και στις εννιά από τις δώδεκα μέρες της μέχρι σήμερα διαδικασίας οι τράπεζες παρέμειναν κλειστές και ενώ απομένουν ακόμα πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί το διάστημα προτίμησης των περσινών κατόχων έχουν ήδη ανανεωθεί 1.500 εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με τα περίπου 2.000 που είχαν συνολικά ανανεωθεί πέρυσι σε ολόκληρη την πρώτη φάση διάθεσης.

Επίσης, η ΑΕΚ την Κυριακή 16 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την μεγάλη Ιντερ σε φιλικό πρόβα τζενεράλε στο «Ντελ Κονέρο» της Ανκόνα.

Οσον αφορά τα φιλικά της ΑΕΚ στη Πολωνία:

23 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος του Ισραήλ

26 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει τη Λεχ Πόζναν, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας πίσω από τη Λέγκια Βαρσοβίας από την οποία ηττήθηκε και στον τελικό του πολωνικού κυπέλλου

29 Ιουλίου: Θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία αγωνίστηκε εφέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ

2 Αυγούστου: Θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του κυπριακού πρωταθλήματος

5 Αυγούστου: Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πολωνική Μίετζ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ εισιτήρια διαρκείας Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ