77χρονη έδινε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό για να την... κάνει 10 χρόνια νεότερη - iefimerida.gr

77χρονη έδινε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό για να την... κάνει 10 χρόνια νεότερη

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για γέλια και για κλάματα ήτα αυτό που έζησαν αστυνομικοί στο ΑΤ Καλύμνου όταν μία κυρία πήγε για να εκδώσει νέα ταυτότητα με πλαστά πιστοποιητικά που την... έκαναν 10 χρόνια νεότερη.

Συγκεκριμένα 77χρονη ελληνογαλλίδα κάτοικος Καλύμνου συνελήφθη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού με σκοπό να εκδώσει δελτίο ταυτότητας. Η 77χρονη μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης από το οποίο είχαν ...αφαιρεθεί δέκα χρόνια.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, προσέφερε σε αστυνομικό του γραφείου έκδοσης ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την περίπτωση η 77χρονη να σκόπευε να χρησιμοποιήσει την πλαστή ταυτότητα για συνταξιοδοτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάλυμνος ταυτότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ