Μια ανάσα από τον Τζιοβάνι η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Τζιοβάνι η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θετική απάντηση της Φλουμινένσε περιμένουν στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Τζιοβάνι αφού η Ενωση φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την πλευρά του 26χρονου Βραζιλιάνου μπακ της Φλουμινένσε και το μόνο που απέμενε είναι οι εκπρόσωποι του παίκτη να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, πήρε θετική απάντηση από τους ατζέντηδες του παίκτη και πλέον ο Τζιοβάνι αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά της ομάδας αν και διαρρέει ότι η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιοβανι αεκ φλουμινενσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ