Συμφώνησε και πετάει για Ολλανδία ο Σάντσεθ - Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ισπανό αμυντικό - iefimerida.gr

Συμφώνησε και πετάει για Ολλανδία ο Σάντσεθ - Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ισπανό αμυντικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν είναι και η καλύτερη για οποιονδήποτε ξένο ποδοσφαιριστή δεχθεί πρόταση ώστε να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Super League ωστόσο ο Παναθηναϊκός έπεισε τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές 850,000 ευρώ.

Μετά τον Μίκαελ Εσιέν, ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα μεγάλο όνομα και για το κέντρο της άμυνάς του. Αυτό τελικά ήρθε παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες και δεν είχαν να κάνουν φυσικά με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης αλλά με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Ο Σέρχιο Σάντσεθ μπήκε στο αεροπλάνο, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του και από το αεροδρόμιο πήγε απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες. Σήμερα θα περάσει εργομετρικά και αμέσως θα αναχωρήσει για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία.

Πως όμως έπεισαν οι πράσινοι τον Σάντσεθ να πει το τελικό «ναι». Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν επαφή μαζί του και τον καθησύχασαν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εγγυάται προσωπικά για τα χρήματά του. Ο Σάντσεθ από αυτή την κατ’ ιδίαν επαφή πείστηκε τόσο για τη φερεγγυότητα της ομάδας, όσο και για το πόσο πολύ τον θέλει. Οι τηλεφωνικές επαφές με τον συμπατριώτη του, Νάνο, και τον Γιάννη Αναστασίου, του απομάκρυναν και τις τελευταίες αμφιβολίες κι έτσι χθες ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος από την πανέμορφη σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Ρέγες.Ο ποδοσφαιριστής διαβεβαίωσε μάλιστα πως έκανε ατομικές προπονήσεις στη διάρκεια των διακοπών του και δεν θα χρειαστεί καιρό να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της άλλης ομάδας, συνεπώς θα μπορεί να παίξει στις 28/29 Ιουλίου στα προκριματικά.

Σήμερα το φιλικό με την Μπριζ

Ο Παναθηναϊκός στο τέλος της εβδομάδας θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα κάνει μια πρόβα τζενεράλε αρκετά δυνατή, αντιμετωπίζοντας την Μπριζ. Στις 19:30 (Novasports 2) κοντράρεται με μια εκ των πιθανών αντιπάλων του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί ξανά το 4-2-2-2, σε ένα τεστ όπου δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Κλωναρίδης, Νάνο, Στιλ, Πέτριτς, Θελάντερ και Εσιέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ