Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς υπάρχουν σήμερα πολλές σκέψεις και συζητήσεις και επαφές, ενώ νωρίς το πρωί θα μπορούσατε να επιλύσετε ένα σημαντικό οικογενειακό σας ζήτημα το οποίο μάλιστα θα διατηρηθεί για πολύ καιρό. Προσέχετε λοιπόν τα οικογενειακά σας, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου. Το πέρασμα της Σελήνης (μετά το μεσημέρι) στο δικό σας ζώδιο κάνει τη συμπεριφορά σας λίγο πιο εκρηκτική! Όσοι είστε γεννημένοι τι τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας συζητήστε με φίλους, ενώ θα έχετε ευχάριστες και πολύ σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Πάνω από όλα, η συναισθηματική σας ζωή, τα επιχειρηματικά σας σχέδια και γενικότερα ότι έχει σχέση με τα παιδιά μπορεί να βοηθηθεί. Η βοήθεια αυτή προέρχεται από τη σύνοδο Δία-Αφροδίτης η οποία δεν είναι μια όψη που συναντάμε συχνά, φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτή! Οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με άλλους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα βοηθά τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ μπορεί να σας φέρει απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες επαφές. Ακόμη, θα έχετε συζητήσεις με κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα από το περιβάλλον σας, προσοχή όμως στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Νέα δεδομένα έρχονται στην ζωή όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Μαΐου, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι μπορείτε σήμερα να επιλύσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα, ενώ αργότερα, προς το βράδυ, μπορείτε να δείτε φίλους Τα έξοδά σας τρέχουν και θα συνεχίσουν βεβαίως να υπάρχουν για αυτό να είστε προσεκτικοί και να περιμένετε. Όμως, για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, ενώ οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους σήμερα, ως το μεσημέρι, είναι μια καλή ημέρα που σας βοηθά να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Από μεθαύριο που και ο Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα μάθετε πολλά από όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου αισθάνεστε κάποια πίεση, μια ένταση, ειδικά από το βράδυ και μετά. Προσπαθήστε να επιλύσετε τώρα κάποια οικονομικά σας θέματα.

Λέων

Ένα οικονομικό θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς τους Λέοντες σήμερα, ενώ αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό δείχνει σημαντικές αλλαγές και νέα δεδομένα στη ζωή σας τα οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Επίσης, ισχυρή εύνοια δέχεστε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Όμως, υπάρχει ένα ισχυρό παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και έχει σχέση με τα όνειρα και τα σχέδιά σας, τις νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις ή κάποια θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

Παρθένος

Παρθένοι μου, με τον Ερμή για δύο ακόμη ημέρες να βρίσκεται στους Διδύμους μπορείτε τώρα να κάνετε συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Η παρουσία του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει ιδιαίτερα δυνατούς και δυναμικούς, ενώ κάνετε συζητήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά το μεσημέρι, ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει. Σε λίγες μέρες η Αφροδίτη θα περάσει για λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και θα ευνοήσει όσους είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο αισθάνεστε ένταση για ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό θέμα, ενώ θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Προσέχετε επίσης να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους. Μετά το μεσημέρι ένα θέμα που έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει αυτό το διάστημα. Όμως, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια ευνοϊκή περίοδο.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε μεγάλες πιθανότητες να ανοίξετε νέους δρόμους σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με συναντήσεις, με επαφές και με συμφωνίες. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε σήμερα, νωρίς το πρωί, να συνεννοηθείτε, να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Γενικά είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, ενώ οι κοινωνικές επαφές, ένας γάμος, ακόμη και τα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, υπό την προϋπόθεση ότι οι αποφάσεις σας δεν είναι βιαστικές.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες μπορείτε σήμερα (μέχρι το μεσημέρι) να επιλύσετε ένα οικογενειακό σας θέμα. Όμως, ένα θέμα υγείας ή ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή και σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους, η Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα σήμερα (ως το μεσημέρι) τις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις επαφές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Ένα θέμα εργασίας έρχεται στο προσκήνιο. Για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Ιανουαρίου ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Φροντίστε να προωθήσετε οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε σήμερα να συζητήσετε αλλά και να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα ενώ για όσους είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας επιστρέφει ένα θέμα που έχει σχέση με τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας θέματα. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ιχθείς

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές. Ακόμη, ένα οικογενειακό θέμα το οποίο σας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα φαίνεται να τελειώνει, ενώ τώρα θα δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με την υγεία αλλά και με την εργασία σας η οποία υπόσχεται πολλά! Σήμερα, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ