Λευκός Οίκος: Χρηματοδότηση και μεταρρυθμίσεις απαιτούνται για τη λύση στο ελληνικό θέμα - iefimerida.gr

Λευκός Οίκος: Χρηματοδότηση και μεταρρυθμίσεις απαιτούνται για τη λύση στο ελληνικό θέμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά, ο Λευκός Οίκος κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να βρουν λύση στο ελληνικό ζήτημα, τονίζοντας ότι αυτό είναι προς το συμφέρον τόσο εκείνων, όσο και των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ τόνισε ότι παρά τις σημαντικές διαφορές, τόσο οι ηγέτες της ευρωζώνης, όσο και η Ελλάδα, αναγνωρίζουν τη σημασία της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

«Αυτό απαιτεί ένα πακέτο χρηματοδότησης και μεταρρυθμίσεων, που θα βάλουν την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και της βιωσιμότητας χρέους», συνέχισε. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι είναι κοινό συμφέρον τόσο των εμπλεκομένων να λυθούν οι διαφορές που υπάρχουν, όσο και των ΗΠΑ.
Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, απάντησε ότι «το μήνυμα του ελληνικού λαού ήταν κατανοητό και ξεκάθαρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευκός Οίκος Τζος Ερνεστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ