Σαπέν: Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να φέρει ρεαλιστικές προτάσεις - iefimerida.gr

Σαπέν: Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να φέρει ρεαλιστικές προτάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η ελληνική κυβέρνηση έχει τώρα τη δυνατότητα να υποβάλει ρεαλιστικές προτάσεις στις συζητήσεις με τους δανειστές, τόνισε ο Μισέλ Σαπέν.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση, ισχυρή μετά από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, «είναι σε θέση να κάνει προτάσεις που είναι ρεαλιστικές, προτάσεις που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε».

Ομως, η Αθήνα είναι εκείνη που πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία, τόνισε ο Σαπέν. «Από αυτές τις προτάσεις θα μάθουμε προς ποια κατεύθυνση θέλει να κινηθεί η Ελλάδα», συμπλήρωσε. Ακόμη, ο Γάλλος υπουργός δήλωσε ότι η Αθήνα και οι εταίροι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ, αλλά τώρα «αυτές οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Σαπέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ