Podemos: Το «όχι» ενίσχυσε την ελληνική κυβέρνηση - Σύντομα θα υπάρξει μια λογική συμφωνία - iefimerida.gr

Podemos: Το «όχι» ενίσχυσε την ελληνική κυβέρνηση - Σύντομα θα υπάρξει μια λογική συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το δημοψήφισμα της Κυριακής είναι ένα ιστορικό πολιτικό γεγονός για την Ευρώπη», δήλωσε ο ηγέτης των Ποντέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας.

«Το “όχι” στο δημοψήφισμα ενισχύει την διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας για να επιτύχει μια λογική λύση» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. «Είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα καταλήξουμε σε συμφωνία».

Σε ερώτηση για το αν το δημοψήφισμα είναι καλό για το κόμμα, ο κ. Ιγκλέσιας απάντησε: «Δεν είναι πως το “όχι” είναι καλό για το Ποντέμος, είναι καλό για τον λαό της Ευρώπης. Δεν πρέπει να μας φοβίζει η δημοκρατία» πρόσθεσε.

Οπως μεταδίδει το Reuters, ο ίδιος χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ως ιστορικό πολιτικό γεγονός για την Ευρώπη, σημειώνοντας πως θα συζητήσει αργότερα το αποτέλεσμα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, το Ποντέμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «To μήνυμα του ελληνικού λαού είναι ξεκάθαρο. Εσείς που είστε στους ευρωπαϊκούς θεσμούς δεν είστε πιο πάνω από τον λαό μας, πιο πάνω από τη δημοκρατία και το σχέδιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης δεν σας ανήκει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποντέμος κυβέρνηση συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ