Εικόνες ντροπής και σήμερα στις τράπεζες -Αλαλούμ με τα 120 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εικόνες ντροπής και σήμερα στις τράπεζες -Αλαλούμ με τα 120 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη ήταν και σήμερα η ταλαιπωρία που βίωσαν οι συνταξιούχοι που πήγαν στα γκισέ των τραπεζών ελπίζοντας ότι, δεδομένου ότι ήταν μια νέα εβδομάδα, θα πάρουν ακόμη 120 ευρώ, πέραν αυτών που είχαν πάρει την περασμένη εβδομάδα. Μάταια όμως...

Ετσι για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκαν ατελείωτες ουρές έξω ντροπής από τις τράπεζες αλλά και μεγάλη σύγχυση με πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά ηλικιωμένους ανθρώπους.

Εικόνες ντροπής και σήμερα στις τράπεζες -Αλαλούμ με τα 120 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σημειώνεται ότι όπως εξήγησε το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας 120 ευρώ μπορούν να πάρουν μόνο όσοι δεν τα πήραν την περασμένη εβδομάδα και όχι εκ νέου όλοι οι συνταξιούχοι για τη νέα εβδομάδα.

Εντωμεταξύ, μέσα στην ημέρα θα δρομολογηθούν αποφάσεις και για την άρση ή διατήρησή των περιορισμών στην λειτουργία των τραπεζών και θα εκδοθεί και αντίστοιχη ΠΝΠ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που αναμένεται ανακοινωθούν το μεσημέρι.

Εικόνες ντροπής και σήμερα στις τράπεζες -Αλαλούμ με τα 120 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εικόνες ντροπής και σήμερα στις τράπεζες -Αλαλούμ με τα 120 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Mια γυναίκα λιποθύμησε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταξιουχοι τράπεζα ΑΤΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ