Ρέντσι: Η Σύνοδος Κορυφής πρέπει να λύσει διά παντός την ελληνική κρίση - iefimerida.gr

Ρέντσι: Η Σύνοδος Κορυφής πρέπει να λύσει διά παντός την ελληνική κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εάν μείνουμε ακίνητοι, φυλακισμένοι των κανόνων και της γραφειοκρατίας, η Ευρώπη θα τελειώσει», υπογραμμίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Ζητά μια άλλη Ευρώπη που θα δίνει έμφαση στις αξίες και όχι στα νούμερα. Ζητά «δια παντός» λύση για Ελλάδα στην αυριανή Σύνοδο.

«Η Σύνοδος Κορυφής της Τρίτης πρέπει να λύσει δια παντός την ελληνική κρίση», υπογράμμισε ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

Σε ανάρτησή του στο Facebook μετά το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, τόνισε ότι «οι αυριανές συναντήσεις πρέπει να παράξουν μια ξεκάθαρη λύση για να λυθεί αυτή η έκτακτη κατάσταση».

Επίσης, σημείωσε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει και να δώσει έμφαση στις «αξίες», και όχι μόνο στα νούμερα και τους οικονομικούς δείκτες.

«Εάν μείνουμε ακίνητοι, φυλακισμένοι των κανόνων και της γραφειοκρατίας, η Ευρώπη θα τελειώσει. Η δημιουργία μιας διαφορετικής Ευρώπης δεν θα είναι εύκολη μετά από αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Ομως τώρα είναι η στιγμή για όλους μας να προσπαθήσουμε και να το κάνουμε μαζί», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέντσι Σύνοδος Κορυφής Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ