Ο Μέσι αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του MVP [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του MVP [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του Κόπα Αμέρικα, μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό από τη Χιλή.

Μετά τον περσινό σάλο, όταν στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου όπου αν και χαμένος, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, ο Μέσι δεν θέλησε να ξαναζήσει το ίδιο. Η Αργεντινή ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Χιλή, η οποία κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα και ο άσος της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του τουρνουά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "minutouno", η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να δώσει το βραβείο του MVP του τουρνουά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως αρνήθηκε να το παραλάβει. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να... παραλειφθεί τελείως το βραβείο.

Το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως η επίσημη ιστοσελίδα του Κόπα Αμέρικα γνωστοποίησε τα βραβεία της διοργάνωσης, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνεται σε αυτά και εκείνο του MVP.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Αργεντινή MVP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ