Πρωταθλήτριες κόσμου οι Αμερικανίδες - Επικράτησαν 5-2 της Ιαπωνίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωταθλήτριες κόσμου οι Αμερικανίδες - Επικράτησαν 5-2 της Ιαπωνίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, νικώντας με σκορ 5-2 την Ιαπωνία.

Την «εκδίκησή» της μετά από τέσσερα χρόνια πήρε η ομάδα των Η.Π.Α. αφού στον τελικό του 2011, η Ιαπωνία ήταν εκείνη που σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του κόσμου, επικρατώντας στα πέναλτι. Αυτή τη φορά, με την Κάρλιο Λόιντ σε εκπληκτική βραδιά, οι Αμερικανίδες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Η Λόιντ σκόραρε μέσα στα πρώτα 16 λεπτά τρεις φορές και ενώ στο 14' είχε ήδη έρθει η επίτευξη και ενός τέρματος από την Χόλιντεϊ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις Ηνωμένες Πολιτείες να φτάνουν στο τελικό 5-2 και στην κατάκτηση του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η.Π.Α. Ιαπωνία Παγκόσμιο Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ