«Πρώτη» σήμερα για την ΑΕΚ και φιλικό με την Ιντερ - iefimerida.gr

«Πρώτη» σήμερα για την ΑΕΚ και φιλικό με την Ιντερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα σεζόν ξεκινά σήμερα για την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης και η τεχνική ηγεσία θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στα Σπάτα μετά την ολοκλήρωση των διακοπών τους, 23 ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ενημερώσει τους παίκτες πως στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του «Δικέφαλου», αφού πρώτα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.Ο λόγος για τον οποίο ο 38χρονος προπονητής ήθελε οι παίκτες να βρεθούν σήμερα το πρωί στα Σπάτα και να κάνουν ένα χαλαρό πρόγραμμα έχει χαρακτήρα γνωριμίας, αφού παλιοί και νέοι θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της «Ένωσης».

Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» θα ενημερωθούν για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις που θα περάσουν από αύριο, αλλά και συνολικά για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, προτού αναχωρήσουν για την Πολωνία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά, αφού έχουν αποκτηθεί ήδη επτά ποδοσφαιριστές, όμως οι πέντε από αυτούς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα Σπάτα. Ο λόγος για τους Γκάλο, Άρθο, Σιμόες, Ανδρεόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο.Από την πλευρά του, ο Βάργκας εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδεια, λόγω και της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα, και ο Τζεμπούρ ενημέρωσε πως λόγω της πτήσης που ματαιώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, θα βρεθεί στην Αθήνα το μεσημέρι και έτσι θα το δώσει το «παρών» το απόγευμα.

Φιλικό με Ιντερ

Ενα ακόμη σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα δώσει η ΑΕΚ στην περίοδο της προετοιμασίας της. Μετά την ανακοίνωση του φιλικού με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει και την Ιντερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι στις 16 Αυγούστο στην Ανκόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ίντερ φιλικό παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ