Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να συζητήσετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της οικογένειάς σας, ακόμη και να επιλύσετε ένα οικογενειακό σας θέμα αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Μαρτίου θα πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά, ενώ όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα πρόσωπα. Τα πράγματα ωστόσο εξακολουθούν να είναι ευχάριστα για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ειδικά μετά τις 10-13 Απριλίου.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι μπορείτε τη σημερινή ημέρα να δείτε κάποιους φίλους σας οι οποίοι μάλιστα θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους, ενώ η περίοδος αυτή είναι γενικότερα καλή για όσους έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Μαΐου προσέχετε κάποιες οικογενειακές συζητήσεις που θα κάνετε, καθώς θα μπορούσαν ουσιαστικά να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο, μετά από ένα διάστημα μεγάλης πίεσης. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε, ίσως κάνετε κάποια λάθη.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους είναι γενικότερα μια καλή ημέρα για την επαγγελματική σας ζωή, με ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα, αν βέβαια έχετε κάνει σωστές επιλογές! Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας παρά το γεγονός ότι οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίζει αρκετά. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί ως τις 31 Μαΐου προσέχετε, ίσως κάνετε κάποιες λαθεμένες επιλογές.

Καρκίνος

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα αντιφατικά για εσάς τους Καρκίνους, με την Σελήνη στους Ιχθύς να ευνοεί ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο με δρόμους να ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Υπάρχουν κάποια θέματα που είχατε κατά νου και τώρα έρχονται στο προσκήνιο. Αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας που μπορεί να παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια, μιας και ο Ερμής στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο κάνει τους ανθρώπους να συζητάνε σε βάρος σας.Να είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει για εσάς τους Λέοντες ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό, όμως οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν φαίνεται να είναι και η ιδανικότερη κίνηση, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε νέα δεδομένα τα οποία δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα. Προσέχετε την υγεία σας, κάποια οικογενειακά σας θέματα, όπως και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αν και ο Δίας ευνοεί εσάς των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος από τον Σκορπιό ζητά να προσέχετε τα οικογενειακά σας θέματα.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι μπορείτε σήμερα με την βοήθεια των φίλων σας να ξεπεράσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας! Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική, όμως, προσοχή, αν έχετε κάνει κάποια λάθη αυτά θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να έχετε ζωηρές συζητήσεις.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς ένα θέμα το οποίο έχει σχέση με την εργασία σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο για να προωθηθεί, η ένταση όμως στον επαγγελματικό χώρο δεν λείπει για όσους είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, στο τέλος δηλαδή του Σεπτεμβρίου. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου επηρεάζεστε από την δυσαρμονική αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που ενδεχομένως να δημιουργεί επαγγελματικά θέματα, ακόμη και οικογενειακά. Προσέχετε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας επωφεληθείτε από αυτή την πολύ και αρκετά σημαντική περίοδο!

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου είστε σε μια πολύ ωραία φάση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σας.Ίσως με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο να αποφασίσετε ένα σημαντικό ταξίδι, ενώ θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μια υπερβολή μπορεί να σας βλάψει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Τοξότης

Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για εσάς τους Τοξότες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου. Αντίθετα, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Δεκεμβρίου είστε σε μια σημαντική, μια εξαιρετική περίοδο η οποία μπορεί να αποδώσει τα καλύτερα.

Αιγόκερως

Σημαντικές συναντήσεις, σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους, αν και ο Άρης απέναντί σας, στον Καρκίνο, μπορεί να φέρει κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και εντάσεις! Προσέχετε την ένταση στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Ιανουαρίου πιέζεστε ιδιαίτερα από μια σχέση ή μια συνεργασία σας, μπορείτε ωστόσο να προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου αν και οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ακολουθούν μια θαυμάσια πορεία, η Σελήνη σήμερα από τους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές! Ίσως να πρέπει να ρυθμίσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Προσέχετε ώστε τα όνειρα που κάνετε να έχουν βάση, να μην είναι ουτοπίες, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ