Μεϊμαράκης: Είμαστε θετικοί στη δημιουργία μιας ομάδας διαπραγμάτευσης - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Είμαστε θετικοί στη δημιουργία μιας ομάδας διαπραγμάτευσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναινετικός και θετικός στη δημιουργία μιας ομάδας διαπραγμάτευσης εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που ανέλαβε προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

«Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ορίστηκε σήμερα αντιπρόεδρος του κόμματος και στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της ΝΔ.

Η ΝΔ πάντα συνέβαλε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Θα καταθέσουμε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τις προτάσεις μας που πραγματικά μπορούν να μας οδηγήσουν σε έξοδο από το αδιέξοδο», πρόσθεσε τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιμένει τις προτάσεις του πρωθυπουργού.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν απασχολούν κανέναν και πως «όλα θα γίνουν με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά».

Σε ερώτηση για τη στάση της ΝΔ αν της ζητηθεί να συμμετάσχει σε ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «δεν μας έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο» αλλά είναι κάτι που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πει γιατί ενισχύει τη διαπραγματευτική μας θέση, πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ