«Χουριέτ»: Ετοιμη η Τουρκία να εισβάλει στη Συρία - iefimerida.gr

«Χουριέτ»: Ετοιμη η Τουρκία να εισβάλει στη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιθανότητα τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στο συριακό έδαφος θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες η Τουρκία, σύμφωνα με τη «Χουριέτ».

Μετά την κλιμάκωση των συγκρούσεων βόρεια του Χαλεπίου την περασμένη εβδομάδα, η Τουρκία ενίσχυσε τις στρατιωτικές δυνάμεις στη μεθόριο με τη Συρία φουντώνοντας έτσι τις φήμες για πιθανές προθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης να πραγματοποιήσει στρατιωτική επέμβαση για να απωθήσει τους τζιχαντιστές και να σταματήσει την προέλαση των κουρδικών δυνάμεων, που έχουν κερδίσει έδαφος απέναντι στους τζιχαντιστές στην περιοχή.

Και ενώ η Αγκυρα έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης στο άμεσο μέλλον, η Χουριέτ επιμένει ότι το τουρκικό επιτελείο διέταξε τους διοικητές των μονάδων που έχουν αναπτυχθεί στη μεθόριο να παρουσιασθούν στο αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες μιας τέτοιας επέμβασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Συρία τζιχαντιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ