Γκι Φερχόφστατ: Αυτό δεν είναι το τέλος -Ο Τσίπρας να στείλει σοβαρή δέσμη μεταρρυθμίσεων - iefimerida.gr

Γκι Φερχόφστατ: Αυτό δεν είναι το τέλος -Ο Τσίπρας να στείλει σοβαρή δέσμη μεταρρυθμίσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτό δεν είναι το τέλος. Τώρα εναπόκειται στον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει μία σοβαρή δέσμη μεταρρυθμίσεων γραπτώς. Αν το κάνει, οι ηγέτες της Ε.Ε. θα πρέπει να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία», υποστηρίζει με ανάρτησή του στο twitter ο ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο χρόνος θα δείξει αν ο Αλ. Τσίπρας είναι ένας ηγέτης που προσφέρει λύσεις ή ένας ψεύτικος προφήτης. «O Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι τα χρήματα χωρίς αντάλλαγμα υπάρχουν μόνο στα τραγούδια και πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από το απλώς να απορρίπτει προτάσεις».

Οπως αναφέρει ο Γκι Φερχόφστατ οι Έλληνες έχουν απορρίψει μία συμφωνία με βάση την αύξηση των φόρων και την περικοπή συντάξεων. Προκύπτει λοιπόν η ευκαιρία για μία εις βάθος μεταρρύθμιση για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις.
«Εάν ο Τσίπρας έρθει με σοβαρές προτάσεις, μία περίοδος αποκλιμάκωσης θα βοηθήσει στην εξεύρεση μίας μακροπρόθεσμης, βιώσιμης λύσης για την Ελλάδα και την Ευρώπη», καταλήγει.

Γκι Φερχόφστατ: Αυτό δεν είναι το τέλος -Ο Τσίπρας να στείλει σοβαρή δέσμη μεταρρυθμίσεων | iefimerida.gr 0
Γκι Φερχόφστατ: Αυτό δεν είναι το τέλος -Ο Τσίπρας να στείλει σοβαρή δέσμη μεταρρυθμίσεων | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκι Φέρχοφστατ Τσίπρας ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ