Μεϊμαράκης: Να συμφωνήσει ο Τσίπρας ως την Τετάρτη -Αλλιώς θα απαντήσουμε πολύ διαφορετικά - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Να συμφωνήσει ο Τσίπρας ως την Τετάρτη -Αλλιώς θα απαντήσουμε πολύ διαφορετικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία προειδοποίηση προς τον πρωθυπουργό απηύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κάνοντας το πρώτο σχόλιο εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εκτιμήσεις του δημοψηφίσματος.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα κάνει συμφωνία εντός 48 ωρών. Περιμένουμε τον πρωθυπουργό μέχρι την Τετάρτη. Αλλως, θα απαντήσουμε πολύ διαφορετικά» είπε με έμφαση, το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου.

Δεν διευκρίνισε τι εννοούσε ακριβώς, αλλά σημείωσε ότι οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αστικής τάξης θα απαντήσουν.

Τόνισε πως η ΝΔ «αν κληθεί, θα συμβάλει», ενώ παρατήρησε πως το «Ναι» είναι ομοιογενές, ενώ το «Οχι» εντελώς ανομοιογενές και πολυδιασπασμένο, σημειώνοντας πως αυτό θα παίξει το ρόλο του αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.

Επεσήμανε ότι το δημοψήφισμα έγινε με «διαδικασία εξπρές και με ασαφές ερώτημα». Ενώ σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι δεν είναι πρωθυπουργός «παντός καιρού» ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για «ευφυολόγημα» και τόνισε: «Οι τιμονιέρηδες είναι παντός καιρού διότι η φουρτούνα σού έρχεται. Και όταν το μετεωρολογικό δελτίο σού λέει ότι εκεί που πας έχει φουρτούνα, δεν αφήνεις το τιμόνι και ρωτάς το πλήρωμα. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Και πρέπει να τις πάρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Μεϊμαράκης: Να συμφωνήσει ο Τσίπρας ως την Τετάρτη -Αλλιώς θα απαντήσουμε πολύ διαφορετικά  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ