Telegraph: Στη συγκέντρωση του «Οχι» στο Σύνταγμα έγινε επίθεση με πέτρες στο γερμανικό ZDF -Χτυπήθηκαν φωτογράφοι - iefimerida.gr

Telegraph: Στη συγκέντρωση του «Οχι» στο Σύνταγμα έγινε επίθεση με πέτρες στο γερμανικό ZDF -Χτυπήθηκαν φωτογράφοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως αποκαλύπτει η αγγλική Telegraph, έγινε επίθεση με πέτρες στο γερμανικό κανάλι ZDF στην πλατεία Συντάγματος.

Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε την περασμένη Παρασκευή, στη μεγάλη συγκέντρωση του «Οχι» στην πλατεία Συντάγματος, στην οποία μίλησε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι «διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στο μέγεθος γροθιάς προς το συνεργείο του γερμανικού καναλιού ZDF. Το συνεργείο με τα μέλη του ήταν κοντά στο βάθρο της συγκέντρωσης μαζί με πολλούς φωτογράφους. Κάποια στιγμή, μερίδα διαδηλωτών πέταξε μαρμάρινα κομμάτια. Τα μέλη του συνεργείου του ZDF δεν χτύπησαν, αλλά χτυπήθηκαν φωτογράφοι».

Telegraph: Στη συγκέντρωση του «Οχι» στο Σύνταγμα έγινε επίθεση με πέτρες στο γερμανικό ZDF -Χτυπήθηκαν φωτογράφοι | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, τονίζεται στο δημοσίευμα ότι υπάρχει μεγάλη οργή προς τα ιδιωτικά κανάλια από τους υποστηρικτές του «Οχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ