Βαρουφάκης στο CNBC: Με ένα «Οχι», συμφωνία σε 24 ώρες - iefimerida.gr

Βαρουφάκης στο CNBC: Με ένα «Οχι», συμφωνία σε 24 ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα «Οχι» η κυβέρνηση μπορεί να πετύχει συμφωνία σε 24 ώρες, υποστηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στο CNBC, είπε χαρακτηριστικά: «Εάν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι “Οχι”, η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιτύχει συμφωνία με τους δανειστές μέσα σε 24 ώρες».

Ερωτηθείς για το πόσο σίγουρος αισθάνεται για το αποτέλεσμα, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε πως δεν χρειάζεται να νιώθει σίγουρος και ότι «αυτή η είναι η όμορφη δημοκρατία». «Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ώρες για την ετυμηγορία», πρόσθεσε.

Προσπάθησε να τα μαζέψει και να ρίξει την ευθύνη στα ΜΜΕ

Μετά τον ειρωνικό τρόπο που υποδέχθηκαν ΜΜΕ και social media την νέα δήλωση Βαρουφάκη, ο υπουργός Οικονομικών αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική-επεξηγηματική δήλωση με ένα tweet.

Φυσικά, πάλι έφταιγαν τα... τοξικά ΜΜΕ.

«Σε 24h θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία", είπα. Βέβαια τα τοξικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν πως προέβλεψα συμφωνία σε 24 ώρες. Τι να πει κανείς;» τουιτάρισε ο Γ. Βαρουφάκης.

Βαρουφάκης στο CNBC: Με ένα «Οχι», συμφωνία σε 24 ώρες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ