Ραχόι: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το μέλλον της Ελλάδας δεν θα είναι εύκολο - iefimerida.gr

Ραχόι: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το μέλλον της Ελλάδας δεν θα είναι εύκολο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα είναι εύκολο το μέλλον της Ελλάδας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», τόνισε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός σε ομιλία του σε συνέδριο, που οργανώθηκε από το FAES εξέφρασε την ελπίδα πως η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης.

«Η Ελλάδα αποτελεί μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσης της ευρωζώνης και ελπίζω ότι θα παραμείνει», τόνισε.

Παράλληλα, υπενθύμισε πως η Ελλάδα έχει ωφεληθεί από την ευρωπαϊκή στήριξη, από οικονομικές αρωγές που αντιπροσωπεύουν 200 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον ίδιο, και επέμεινε στο γεγονός ότι «η Ευρώπη ήταν ανέκαθεν αλληλέγγυα και θα παραμείνει».

Επιπλέον, υποστήριξε πως ένα ενδεχόμενο Grexit δεν θα επηρέαζε την ισπανική οικονομία, η οποία είναι επαρκώς σταθερή.

«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μπορεί αναμφίβολα να αγγίξει την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όμως πολύ λιγότερο απ' ό,τι αν δεν είχαμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις", που επιβλήθηκαν αφού έσκασε, το 2008, η φούσκα στην ισπανική αγορά ακινήτων», ανέφερε ο κ. Ραχόι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ