Εθνική: Και τώρα φουλ για το χάλκινο - iefimerida.gr

Εθνική: Και τώρα φουλ για το χάλκινο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε χθες κόντρα στις ΗΠΑ και αγωνίζεται σήμερα με την Τουρκία για το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους κόντρα στους πανίσχυρους Αμερικανούς, αλλά στο τέλος λύγισαν. Πλέον, στοχεύουν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων κόντρα στους Τούρκους, στις 18:15 (ΕΡΤ2).

«Δώσαμε το 100%. Παίξαμε με μία αθλητική ομάδα, με πολύ μεγάλα κορμιά, αλτική. Εμείς παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε στην επίθεση, αυτό μετράει. Δεν πήγε κάτι στραβά, δώσαμε το 100%», δήλωσε χθες από τα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου στην κάμερα της ΕΡΤ2 ο Χαραλαμπόπουλος και συνέχισε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Τελείωσε. Μπροστά μας υπάρχει ο μικρός τελικός Θα προσπαθήσουμε για το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο επίσης θα 'ναι μεγάλη χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ