Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ - iefimerida.gr

Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ με προσωπικές επιθέσεις από το Left για τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το άρθρο του Left.gr για τον Κουτσούμπα

«O Κουτσούμπας χειρότερος και από τους δανειστές», ήταν ο τίτλος που επέλεξε να βάλει το Left.gr στην ανάρτηση που περιείχε τις δηλώσεις του γγ. του ΚΚΕ κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«"Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας με ενότητα, σε συμμαχία, με ετοιμότητα κι εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε εξελίξεις, είτε αυτές οδηγήσουν σε μία νέα συμφωνία-καρμανιόλα, μνημόνιο ουσιαστικά με σκληρά μέτρα είτε δρομολογήσουν εξελίξεις εξόδου από το ευρώ διπλού νομίσματος με χρεοκοπημένο τον λαό μας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας: "Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα έτσι ώστε ο λαός να ανακουφιστεί από άμεσα προβλήματα επιβίωσης, να ανοίξει ο δρόμος για να καταργηθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους για μια κοινωνία, μια νέα κοινωνία με λαϊκή ευημερία για όλους"». ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Left.

Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ | iefimerida.gr 0

H απάντηση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ απάντησε στο εν λόγω δημοσίευμα του Left μέσω ανάρτησης με τίτλο «Το ''left.gr'' μαζί με τους δανειστές!», στον ιστότοπο του 902.

Ολόκληρη η ανάρτηση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Πώς σχολιάζει το φιλοΣΥΡΙΖΑ site τη σημερινή δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ; «Ο Κουτσούμπας χειρότερος από τους δανειστές». Να θυμίσουμε στους κυρίους του «left.gr» ότι οι δανειστές έχουν όνομα: Είναι η ΕΕ την οποία προσκυνά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ΕΚΤ του Ντράγκι που εκθείαζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το ΔΝΤ με το οποίο ο Τσίπρας δήλωνε ερωτευμένος. Να θυμίσουμε επίσης στο «left.gr» ότι οι λεγόμενοι δανειστές είναι καπιταλιστικές ενώσεις και δικοί τους συνομιλητές. Μ’ αυτούς χαριεντίζεται η κυβέρνησή τους όταν διαπραγματεύεται με ποιον τρόπο θα χρεοκοπήσει ο λαός και θα την βγάλει καθαρή το κεφάλαιο. Το ΚΚΕ είναι απέναντι, στο δρόμο της αποδέσμευσης, με το λαό στην εξουσία κι αυτό είναι που τους πονάει!».

Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ | iefimerida.gr 1

Η καταγγελία του Left για τα μέλη του ΚΚΕ

Λίγη ώρα αργότερα το Left.gr επανήλθε με άλλο άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι υπήρχαν καταγγελίες ότι μέλη του ΚΚΕ μοίραζαν το έντυπό τους ως έγκυρο ψηφοδέλτιο.

«Καταγγελίες: Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν το έντυπό τους ως έγκυρο ψηφοδέλτιο

Πλήθος καταγγελιών φτάνουν από νωρίς το πρωί στο left.gr που αφορούν τη δράση μελών του ΚΚΕ έξω από εκλογικά κέντρα.

Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν έξω από εκλογικά κέντρα ως έγκυρο ψηφοδέλτιο το έντυπο με την πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα.

Το έντυπο φυσικά και είναι άκυρο, δεδομένου ότι για το δημοψήφισμα χρησιμοποιείται, με βάση τον κανονισμό, ένα ψηφοδέλτιο με τη δυνατόττητα επιλογής ΟΧΙ ή ΝΑΙ και το λευκό.

Παράλληλα, ψηφοφόροι αναφέρουν ότι μέλη του ΚΚΕ τρομοκρατούν τον κόσμο έξω από τα εκλογικά κέντρα με σενάρια για κούρεμα καταθέσεων και έξοδο από το ευρώ σε πρίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Left.gr.

Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ | iefimerida.gr 2

Για προβοκάτσια κάνει λόγο το ΚΚΕ

Οι καταγγελίες που φιλοξένησε το left.gr διαψεύστηκαν πάλι από τον 902 με μια σκληρή ανακοίνωση:

«Ανυπόστατα ψέματα

Προβοκατόρικα ψέματα συνεχίζει να διαδίδει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «left.gr». Σύμφωνα με τελευταία ανάρτηση, η ιστοσελίδα δέχεται «καταγγελίες» ότι μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν ως έγκυρο ψηφοδέλτιο την πρόταση του ΚΚΕ και ότι διαδίδουν πως με το ΟΧΙ έρχεται η χρεωκοπία.

Πρόκειται για ανυπόστατα ψέματα. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα -όπως άλλωστε είχε δηλώσει το ΚΚΕ από την ίδια τη συζήτηση για το δημοψήφισμα στη Βουλή το περασμένο Σάββατο- και ενημερώνουν μαζικά τους εργαζόμενους, τον λαό για την θέση του Κόμματος στο δημοψήφισμα, σημειώνοντας πως είτε το «ναι» επικρατήσει είτε το «όχι», την επόμενη ημέρα τον περιμένουν νέα αντιλαϊκά μνημόνια τα οποία δεν πρέπει να ανεχτεί, ότι ο λαός ούτως ή άλλως θα χάσει και άλλα δικαιώματα, θα επιδεινωθεί η ζωή του. Ενημερώνουν ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο προτάσεις Γιούνκερ και Τσίπρα είναι αμελητέες και το αποδεικνύουν, μάλιστα, με πίνακα που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες ο «Ριζοσπάστης». Αυτά φαίνεται ότι ενοχλούν τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό καταφεύγουν για άλλη μια φορά στην προβοκάτσια...».

Ξέσπασε φανατικός «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κουτσούμπα και ΚΚΕ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ left.gr ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ