Ψάχνουν φακέλους για να γίνει το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Ψάχνουν φακέλους για να γίνει το δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεπείγουσα επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση απέστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), Βασίλης Αλεξανδρής, με την οποία του γνωστοποιεί ότι κατά την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων Αττικής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους παρατηρήθηκε ότι στο εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στην περιφερειάρχη Αττικής, στην πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αναφέρεται: «Υπό τα παραπάνω δεδομένα παρακαλούμε να προμηθεύσετε άμεσα τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους με τον απαιτούμενο αριθμό φακέλων, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία».

«Σε αντίθετη περίπτωση», καταλήγει ο κ. Αλεξανδρής, «είναι προφανές ότι η ψηφοφορία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Σύμφωνα με καταγγελίες δικαστικών αντιπροσώπων στο iefimerida.gr, έχουν προμηθευτεί έκαστος μόλις 120 φακέλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στην Καλλιθέα στο οποίο οι εγγεγραμμένοι ξεπερνούν τους 500. Ωστόσο, από το υπουργείο τη διαβεβαίωσαν ότι αύριο το πρωί τα εκλογικά τμήματα θα έχουν εφοδιαστεί με τον απαιτούμενο αριθμό φακέλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ