Ξουλίδου: Ο στρατός είναι έτοιμος να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξουλίδου: Ο στρατός είναι έτοιμος να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη δήλωση-σοκ του Πάνου Καμμένου περί Ενόπλων Δυνάμεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αίσθηση προκαλεί άλλη μια αναφορά για τον στρατό, που προέρχεται και αυτή τη φορά από τους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, υποστήριξε ότι ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα!

Σε ομιλία της στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «Όχι» και μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου, η βουλευτής είπε ότι η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

«Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr, τονίζοντας μάλιστα πως για να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη, είχε πάρει πρώτα την άδεια του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Πεντάγωνο την περασμένη εβδομάδα, είχε πει ότι «για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, είναι σημαντικό να πούμε ότι οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό», προκαλώντας αίσθηση και ερωτήματα, καθώς, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από εξωτερικές απειλές -και όχι στο εσωτερικό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ