Στη φυλακή η κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρτον - iefimerida.gr

Στη φυλακή η κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων καταδικάστηκε η κόρη του ηθοποιού Μπίλι Μπομπ Θόρτον, η οποία ήταν κατηγορούμενη για το θάνατο ενός παιδιού που είχε αναλάβει να προσέχει.

Η 32χρονη Αμάντα Μπράμφιλντ, οι σχέσεις της οποίας με τον διάσημο πατέρα της δεν είναι και οι καλύτερες, κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία αναφορικά με το θάνατο της μόλις ενός έτους Ολίβια Γκαρσία, το 2008. Η μητέρα της Ολίβια ήταν η καλύτερη φίλη της Αμάντα, και την είχε εμπιστευτεί για να φυλάει την κόρη της.

Η Αμάντα έκανε babysitting για αρκετό καιρό χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο, κάποια στιγμή που δεν πρόσεχε η Ολίβια έπεσε με το κεφάλι από την κούνια της με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τελικά να πεθάνει.

Πρωτοδίκως, η κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρτον αθωώθηκε, ωστόσο η μητέρα της μικρής ζήτησε επανάληψη της δίκης, κατά την οποία και καταδικάστηκε η Μπράμφιλντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ