Βέροια: Επεισόδια στην συγκέντρωση πολιτών για το «Ναι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Βέροια: Επεισόδια στην συγκέντρωση πολιτών για το «Ναι» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια προκλήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Βέροιας, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υπέρ του «Ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης της Κίνησης Πολιτών για το «ΝΑΙ» η πλατεία Δημαρχείου Βέροιας όπου ήταν ο χώρος συγκέντρωσης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης καθώς μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου συνεπλάκησαν με συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.
Τα επεισόδια διήρκησαν πέντε λεπτά περίπου και εκτονώθηκε προσωρινά, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Αστυνομικοί μπήκαν μεταξύ συγκεντρωμένων και αντιεξουσιαστών. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ένταση στην πλατεία Δημαρχείου στη συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών για το «ΝΑΙ» συνεχίστηκε καθώς υπήρξε «νέος γύρος» με μικροσυμπλοκές μεταξύ των συγκεντρωμένων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ κάποια στιγμή πετάχτηκε και μια κροτίδα.
Η κατάσταση στην πλατεία δημαρχείου παρέμενε τεταμένη αρκετή ώρα μετά τη λήξη της συγκέντρωσης καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωμένων αποχώρησε αλλά υπήρξε ένας πυρήνας μεταξύ των δυο πλευρών όπου επιχειρήθηκε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Πηγή: verianet.gr

Βέροια: Επεισόδια στην συγκέντρωση πολιτών για το «Ναι» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ