Ανανέωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την Εθνική Σερβίας μέχρι το 2019 - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την Εθνική Σερβίας μέχρι το 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και σήμερα... από την Εθνική Σερβίας.

Ο λόγος για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που θα παραμείνει στον πάγκο της πατρίδας του μέχρι το 2019.

Όπως αποκάλυψε στο σερβικό Τύπο, ο πρόεδρος της KSS, Ντράγκαν Τζίλας, ο 47χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια, ο Τζίλας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού, σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Φυσικά και το πιστεύω. Με τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο η ομάδα έχει τρομερή ενέργεια και προσέγγιση, ενώ διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να μας οδηγήσουν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Επίσης, η διοργάνωση αποτελεί και ένα εισιτήριο για το Ρίο ή διαφορετικά μία πρόσκληση για να συνεχίσει το σερβικό μπάσκετ να γράφει ιστορία».

Μάλιστα, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας παύει να υπάρχει ο ειδικός όρος που του απαγόρευε να εργάζεται παράλληλα σε σύλλογο, καθώς είναι ήδη προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ