Σαμαράς: Θέλουν να αλλάξουν τον προσανατολισμό της χώρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμαράς: Θέλουν να αλλάξουν τον προσανατολισμό της χώρας [βίντεο]

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση για ενότητα και την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος, απηύθυνε σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «επιδιώκει να αλλάξει τον ιστορικό προσανατολισμό της χώρας, ώστε να επιζήσει το κόμμα του». Ενώ επεσήμανε ότι ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να φέρει καλύτερη συμφωνία μέσα σε 48 ώρες, όπως δήλωσε στο διάγγελμά του.

Ο Α. Σαμαράς, τόνισε με έμφαση ότι κάθε Ελληνας και κάθε Ελληνίδα, πέρα από κόμματα, πρέπει να σταθούμε ενωμένοι για μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ και να φτάσουμε στις κάλπες ενωμένοι.

«Ο,τι και αν ψηφίσουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και την επόμενη ημέρα. Γιατί δεν ψηφίζουμε μόνο «ναι» στο ευρώ, αλλά «ναι» και στην δυνατή Ελλάδα. Και δυνατή Ελλάδα είναι μόνο μέσα στην Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ